Uudista kotisivusi nyt!

Tiesitkö, että voit luoda modernit kotisivut alustallamme? Jimixmedia on uusi digitaalisten palvelujen kehitys-alusta, jossa valitset vain tarvitsemasi valmiit sovellukset ja toteutat uudet kotisivusi. Muista alustoista poiketen, alusta ei ole vain kotisivujen tekoalusta, vaan siihen kuuluu myös uusien asiakkaiden hankkimiseen, markkinointiin ja myyntiin tarvittavat lisäosat. 

"Ei tässä ole mitään uutta..."

Kyllä on, missään muussa järjestelmässä ei ole käytössä vastaavia sovelluksia. Niiden avulla voit liittää kotisivuillesi mm. varausjärjestelmän, lomakkeita, CRM-asiakkuudenhallinnan, uutiskirjeohjelmiston ja paljon muuta. Näiden avulla voit toteuttaa asiakkaan kokonaisen digitaalisen palvelupolun.

"Kyllähän näitä jo on..."

Ei ole, Jimixmedia on täysin ainutlaatuinen ja koko alusta on koodattu alusta asti täysin uudenlaisella tavalla.

Miten aloitan?


"Entä, jos en halua tehdä itse..."


Jimixmedian kantava idea on helppokäyttöisyydessä. Sinun ei tarvitse rakentaa sivuja itse, vaan voit keskittyä ylläpitämään valmiiksi rakennettuja sivustoja. Hankkimalla Avaimet käteen -palvelun, saat käyttöösi sinulle valmiiksi räätälöidyn alustan ja teknisen tuen. Kun haluat aloittaa, kerro suunnittelupalveluillemme sivujen tarkoituksesta ja kuvaile haluamasi sivuston toimintoja sekä ulkoasua. Teemme sinulle ilmaisen demosivuston. Demo ei sido sinua vielä mihinkään. Saat sivustot jatkuvaan käyttöön normaalilla Pro-palvelun maksulla.

 

Kirjoittaja: Jimixmedia | Katseltu: 109 | Luotu: 08.06.2021
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja

Uusi Viesti / Palaute