Varausjärjestelmä

Rakenna oma varausjärjestelmä ilman koodaustaitoja
Aloita käyttö

Varausjärjestelmät

Luo oma varausjärjestelmä

Rakenna oma varausjärjestelmä ja liitä se kotisivuillesi. Lomake-ohjelmistolla luot varausjärjestelmään tarvittavia lomakepohjia. Voit upottaa varausjärjestelmän joko alustamme kotisivuille tai kolmannen osapuolen kotisivuille.

Hallitse varaukset helposti

Voit ylläpitää ja hallita omia varauksia alustalla ja tallentaa asiakastietoja CRM-järjestelmäämme. Voit luoda vapaat ajat yrityksen aukioloaikojen mukaan tai vain yksittäisiä varattavia aikoja. Kalenteri auttaa sinua varausten käsittelyssä.

Tuotteet Hinnasto Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
"Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelun sovellukset on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Sisältyy pakettiiin Free-paketti
Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Bookings -sovellus. Sovellus mahdollistaa omien varausjärjestelmien rakentamisen ja hallinnan. Varausjärjestelmään voidaan lisätä omat palvelut, tuotteet ja ajat. Varausjärjestelmässä voidaan käyttää itse määritettyjä aikoja tai aukioloaikoihin perustuvaa varausta. Lisäksi voidaan käyttää gallerian kuvia (Galleries) sekä ulkoasupohjia (Templates). Varauksien hallintaan on oma kalenteri. Varausjärjestelmän vastauksen kerätään lomakeohjelmiston (Forms) kautta ja niissä voidaan käyttää kaikkia samoja ominaisuuksia kuin varsinaisissa lomakkeissa. Varausjärjestelmä voidaan upottaa ulkopuolisille sivuille, lisätä kotisivuille (Sites), uutiskirjeisiin (Newsletters), ryhmiin (Groups) sekä omalle seinälle. Lisää...


VarauskalenteriKyllä
Yhdistetty lomakkeisiinKyllä
Sähköposti vastauksistaKyllä
AjastusKyllä
KopiointiKyllä
Lomakkeiden ketjutusKyllä
UpotusKyllä
Vastausten rajoitusKyllä
Kenttien rajoitusKyllä
Vienti ExceliinKyllä
Tietojen jatkokäsittely CRM:ssäKyllä
Tietojen arkistointiKyllä


Artikkelien asettelu
Julkaise
Kalenteri
Palvelut
Laskeutusmissivu Kotisivut Viestintäalusta Verkkokauppa Varausjärjestelmät Asiakasportaali Lomakkeen rakentaja Ryhmätyöalusta Blogityökalu Chatbotti

Valmis aloittamaan?

Tarvitsetko seuraavan sukupolven kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun alustan.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.