Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Jimixmedia

Kotimainen ohjelmistoalusta, jolla voit uudistaa kotisivusi
Kirjaudu

Palvelu


Jimixmedia on kotisivualusta, jossa noudatetaan EU:n saavutettavuusdirektiiviä(WCAG) ja yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Kotisivut luodaan noudattaen semanttisen webin ja hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaita käytäntöjä.

"Ajatuksena oli luoda yksi yhteinen alusta koko verkkopalveluarkkitehtuuriin. Jotta vanhempien järjestelmien virheiltä voitiin välttyä oli helpointa aloittaa alustan rakennus täysin nollasta."
- Pääarkkitehti -
Mikä on Jimix?
Jimixmedia on alun perin pienyrittäjille suunnattu monikielinen ohjelmistoalusta, jonka vahvuutena ovat mobiilikäytettävyys ja erikoistyökalukirjastot. Järjestelmä on täysin oma kokonaisuutensa, eikä se nojaa vanhoihin alustoihin tai tekniikoihin. Kehityksen vallitseva teema on ollut vaalia tietoturvaa ja käyttää moderneja standardeja. Tuotekehityksen kantava idea on valita aina kaikkein kevyimmät komponentit. Tällä taataan se, että sivut toimivat mahdollisimman: optimaalisesti, käyttäjäystävällisesti sekä kaikilla laitteilla. Järjestelmä on suunniteltu siten, että siihen pystytään lisäämään joustavasti uusia komponentteja kaiken aikaa.

Järjestelmää on kehitetty vuodesta 2013 alkaen.

GalleriatLisää omia tiedostogallerioita ja hallitse tiedostoja. Kuvat optimoidaan automaattisesti oikeaan kokoon.
AsiakasportaaliSeuraa toisia käyttäjiä. Luo omia ryhmiä ja hallitse jäseniä. Hallitse omia asiakastietoja.
ViestintäkeskusViesti toisille käyttäjille tai asiakkaille. Luo omia uutiskirjeitä tai lähetä liitetiedostoja.


AjanvarausJulkaise ajanvaraus nopeasti ilman koodaustaitoja. Sivut ovat valmiiksi responsiiviset ja hakukone-optimoidut.
LomakkeetLisää sivuille ajastettuja lomakkeita. Lomakkeissa on valmiina kiintiötoiminnat ja vastaustietojen käsittelytyökalut.
KalenteriJulkaise tapahtumakalenteri kotisivuille, hallitse omia tai ryhmien menoja kalenterin avulla.

Forms
Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Forms -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien lomakkeiden rakentamisen ja hallinnan. Ominaisuuksia ovat mm. kiintiötoiminnat, ajastus, kopiointi, lomakkeen ohjaus, lomakkeiden ketjutus ja upotus ulkoisille sivuille. Lomakkeen vastauksia voidaan hallita asiakuuksienhallinta (CRM) -palvelussa. Lomakkeita on mahdollista lisätä kotissivuille (Sites), varauspalveluun (Bookings), ryhmäkeskusteluihin (Groups), uutiskirjeeseen (Newsletter) ja blogiin.


Bookings
Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Bookings -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien varausjärjestelmien rakentamisen ja hallinnan. Varausjärjestelmään voidaan lisätä omat palvelut, tuotteet ja ajat. Varausjärjestelmässä voidaan käyttää itse määritettyjä aikoja tai aukioloaikoihin perustuvaa varausta. Lisäksi voidaan käyttää gallerian kuvia (Galleries) sekä ulkoasupohjia (Templates). Varauksien hallintaan on oma kalenteri. Varausjärjestelmän vastauksen kerätään lomakeohjelmiston(Forms) kautta ja niissä voidaan käyttää kaikkia samoja ominaisuuksia kuin varsinaisissa lomakkeissa. Varausjärjestelmä voidaan upottaa ulkopuolisille sivuille, lisätä kotisivuille (Sites), uutiskirjeisiin (Newsletters), ryhmiin (Groups) sekä omalle seinälle.


Groups
Jimix Frameworkissa on sisäänrakennettuna Groups moduuli. Voit perustaa omia ryhmäsivustoja ja käydä yksityistä keskustelua ryhmän jäsenten kanssa. Ryhmän perustaja voi hallita jäseniä ja käyttäjät voivat itse päättää jäsenyyksistään. Ryhmän asetuksista voit vaihtaa mm. näyttökuvan ja ulkoasun. Ryhmän sisällä voit jakaa tiedostoja sekä käyttää yhteistä kalenteria.


Framework Settings
Voit vaihtaa itse käyttöön ne moduulit joita tarvitset. Liika moduulien määrä voi tehdä olennaisen löytämisestä vaikeaa, siksi on tärkeää, että käyttäjä voi itse rajata haluamansa moduulit.


Calendar
Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Calendar -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien tapahtumien hallinnan. Myös ryhmille on oma kalenterinsa ja käyttäjät voivat tarkastella hyväksyttyjen ystävien kalentereita. Moduuli on kaikille rekisteröityneille käyttäjille ilmainen.

Arkkitehtuuri
 Ilmainen    Premium
Profiili
Kalenteri
Chat
Viestit
Kommentti
Uutiskirjeet
Blogi
Kauppa
Varausjärjestelmät
Lomakkeet
Sivustot
Galleriat
Ryhmät
Potentiaaliset asiakkaat
Seuraajat
Asiakkaat
Asiakasportaali
Analytiikka
Jäsenet
Sivustopohjat
Mainokset


Integraatiot ja tuetut tekniikat

   Sivustot    Ominaisuudet    Tietoa meistä    Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Hinnoittelu
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.