Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Jimixmedia

Kotimainen ohjelmistoalusta, jolla voit uudistaa kotisivusi
Kirjaudu

Palvelu


Kotisivujen merkitys asiakkaan ostopäätöksessä on jo nyt erittäin tärkeä ja trendi on yhä vain kasvava. Suurin osa palveluista on jo siirtynyt nettiin ja kilpailu on kovaa. Parhaiten menestyvät palvelut kehittävät omia alusta-arkkitehtuureja erottuakseen kilpailijoista. Oman alusta-arkkitehtuurin kehitys on kuitenkin kallista ja aikaa vievää.

Meiltä saat käyttöösi ainutlaatuisen alustan verkkopalvelujesi tuottamiseen.


Jimixmedia on alusta modernien verkkopalvelujen toteutukseen. Järjestelmä mahdollistaa ilman erillisiä lisäosia niin verkkokauppatoiminnan kuin varauspalvelutkin.

Voit aloittaa vaikka heti ilmaisen peruskäytön rekisteröitymällä sisään.

Voit myös tilata meiltä kotisivut valmiina suunniteltuna ja käyttövalmiina markkinoiden halvimmalla lisenssillä. Teemme sinulle halutessasi ilmaisen demon, jos haluat nähdä esimerkin miltä uudet sivusi voisivat näyttää. Demo ei sido vielä mihinkään.

Jimixmedia Dashboard


Mikä on Jimix?
Jimixmedia on alun perin pienyrittäjille suunnattu monikielinen ohjelmistoalusta, jonka vahvuutena ovat mobiilikäytettävyys ja erikoistyökalukirjastot. Järjestelmä on täysin oma kokonaisuutensa, eikä se nojaa vanhoihin valmiisiin alustoihin. Järjestelmää on kehitetty vuosia yliopistomaailman parhaiden kokemuksien mukaan. Kehityksen päätehtävänä on ollut vaalia tietoturvaa ja käyttää moderneja standardeja. Tuotekehityksen kantava idea on valita aina kaikkein kevyimmät komponentit. Tällä taataan se, että sivut toimivat mahdollisimman: optimaalisesti, käyttäjäystävällisesti sekä kaikilla laitteilla. Järjestelmä on suunniteltu siten, että siihen pystytään lisäämään joustavasti uusia komponentteja kaiken aikaa.

Jimixmedialla luot näyttävät kotisivut ja saat valmiina lisäpalvelut kuten: ajanvarausjärjestelmät, lomakkeiden rakennustyökalut, verkkokaupan, chatin, keskustelualueet, uutiskirjeohjelmiston ja asiakassuhteiden hallinnan. Järjestelmää on kehitetty vuodesta 2013 alkaen.
Jimixmedia Sites

GalleriatLisää omia tiedostogallerioita ja hallitse tiedostoja.
AsiakasportaaliLuo omia ryhmiä ja hallitse jäseniä. Hallitse omia asiakastietoja.
ViestintäkeskusViesti toisille käyttäjille tai asiakkaille. Luo omia uutiskirjeitä tai lähetä liitetiedostoja.


AjanvarausJulkaise ajanvaraus nopeasti ilman koodaustaitoja. Sivut ovat valmiiksi responsiiviset ja hakukone-optimoidut.
LomakkeetLisää sivuille ajastettuja lomakkeita. Lomakkeissa on valmiina kiintiötoiminnat ja vastaustietojen käsittelytyökalut.
KalenteriJulkaise tapahtumakalenteri kotisivuille, hallitse omia tai ryhmien menoja kalenterin avulla.

JX Forms
Jimixmedia Cloud -palvelussa on sisään rakennettuna JX Forms -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien lomakkeiden rakentamisen ja hallinnan. Ominaisuuksia ovat mm. kiintiötoiminnat, ajastus, kopiointi, lomakkeen ohjaus, lomakkeiden ketjutus ja upotus ulkoisille sivuille. Lomakkeen vastauksia voidaan hallita asiakuuksienhallinta (JX CRM) -palvelussa. Lomakeita on mahdollista lisätä kotissivuille (JX sites), varauspalveluun (JX Bookings), ryhmäkeskusteluihin (JX Groups), uutiskirjeeseen (JX Newsletter) ja omalle seinälle. Jimixmedia Forms


JX Bookings
Jimixmedia Cloud -palvelussa on sisään rakennettuna JX Bookings -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien varausjärjestelmien rakentamisen ja hallinnan. Varausjärjestelmään voidaan lisätä omat palvelut, tuotteet ja ajat. Varausjärjestelmässä voidaan käyttää itse määritettyjä aikoja tai aukioloaikoihin perustuvaa varausta. Lisäksi voidaan käyttää gallerian kuvia (JX Galleries) sekä ulkoasupohjia (JX Templates). Varauksien hallintaan on oma kalenteri. Varausjärjestelmän vastauksen kerätään lomakeohjelmiston(JX Forms) kautta ja niissä voidaan käyttää kaikkia samoja ominaisuuksia kuin varsinaisissa lomakkeissa. Varausjärjestelmä voidaan upottaa ulkopuolisille sivuille, lisätä kotisivuille (JX sites), uutiskirjeisiin (JX Newsletters), ryhmiin (JX Groups) sekä omalle seinälle. Jimixmedia Bookings


JX Groups
JX Cloud on sisäänrakennettuna JX Groups moduuli. Voit perustaa omia ryhmäsivustoja ja käydä yksityistä keskustelua ryhmän jäsenten kanssa. Ryhmän perustaja voi hallita jäseniä ja käyttäjät voivat itse päättää jäsenyyksistään. Ryhmän asetuksista voit vaihtaa mm. näyttökuvan ja ulkoasun. Ryhmän sisällä voit jakaa tiedostoja sekä käyttää yhteistä kalenteria. Moduuli on kaikille rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Jimixmedia Groups


JX Cloud Settings
Voit vaihtaa itse käyttöön ne moduulit joita tarvitset. Jimixmedia Settings


JX Calendar
JX Cloud -palvelussa on sisään rakennettuna JX Calendar -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien tapahtumien hallinnan. Myös ryhmille on oma kalenterinsa ja käyttäjät voivat tarkastella hyväksyttyjen ystävien kalentereita. Moduuli on kaikille rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Jimixmedia Calendar

Arkkitehtuuri
 Ilmainen    Premium
Profiili
Kalenteri
Chat
Viestit
Kommenttia
Uutiskirjeet
Blogi
Kauppa
Varausjärjestelmät
Lomakkeet
Sivustot
Galleriat
Ryhmät
Potentiaaliset asiakkaat
Seuraajat
Asiakkaat
Asiakasportaali
Analytiikka
Jäsenet
Sivustopohjat


Integraatiot ja tuetut tekniikat

   Sivustot    Ominaisuudet    Tietoa meistä    Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Hinnoittelu
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.
Select language: