Alustan sovellukset

Mac
Ilmainen
Paketti / Pro Cloud
Nimi Kuvaus
Kotisivut pro Voit perustaa omat julkiset websivut ja liittää niihin tarvittavat työkalut ja lisäsovellukset. Työkaluja ovat mm. uutiset, mainokset, menu, kartta ja sivustopohjat. Uutiset-työkalulla lisäät omia uutisartikkeleita etusivulle. Mainokset-työkalulla voit lisätä kotisivuille esim. sponsoreiden logoja. Menu-työkalulla kehität kotisivujen ylämenua. Kartta-työkalulla taas voit esittää kotisivuilla sijaintisi Google maps -integraation avulla. Sivustopohja-työkalulla voi muokata kotisivujesi ulkoasua, fontteja ja logoa. Ylläpitäjä-käyttäjä voi jakaa työkavereilleen sivujen käyttöoikeudet. Jimixmedian artikkeleissa on automaattinen ominaisuus: structured data. Jäsennelty tieto (engl. structured data) on semanttinen, sivuston sisäinen merkintä, joka auttaa hakukoneita paremmin ymmärtämään ja indeksoimaan sivustosi sisältöä. Ominaisuus parantaa yrityksesi sijoittumista hauissa ja rikastaa käyttäjän hakukokemusta.
Vuoropalvelu Vuoro-sovelluksen avulla voit lisätä omia tapahtumia ja hallita asiakkaiden ilmoittautumisia niihin. Vuorosovelluksen voit asettaa käyttöön asiakasportaaliin.
Laskut Laskut-sovelluksen avulla voit luoda laskuja ja lähettää ne asiakkaille. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin, josta lasku avautuu PDF-muotoon. Laskut voi linkittää myös suoraan johonkin valmiiseen tuotteseen jotta asiakas voi maksaa laskun suoraan verkkokaupassa.
Blogit Blogi-sovelluksen voi jakaa kotisivustolle yhdistämällä sen mihin tahansa artikkeliin
Tapahtumien hallinta Tapahtumien hallinta -sovelluksen avulla voit luoda kotisivuillesi uusia tapahtumia. Kalenteri-sovellluksen avulla voi lisätä ja hallita tapahtumia henkilökohtaisen kalenterin avulla.
Tiedostojen hallinta Tiedostojenhallinta-sovelluksella voi luoda, jakaa ja hallita omia tiedostogallerioita. Gallerioihin voi lisätä useita tiedostoja kerralla. Galleriat voi tallentaa omalle koneelle zip-pakettina. Galleriat tukee tiedostomuotoja: jpeg, gif, png, mov, mp4, mp3 ja pdf.
Viestikeskus Viestintäkeskus-sovelluksella voit ottaa käyttöösi järjestelmän omat postilaatikot (saapuneet ja lähteneet). Lisäksi käytössä on roskakori, johon poistetut viestit tallentuvat ennen tyhjennystä.
Verkkokauppa Verkkokauppa-sovelluksella voit ottaa kotisivuillesi käyttöön verkkokaupan. Sivun omistaja voi lisätä mihin tahansa artikkeliin hinnan ja myydä sen verkkokaupan kautta. Kaupan omistaja voi hallinnoida tilauksiaan ja asiakkaita järjestelmässä.
Lomakkeet Lomake-sovelluksella voit yhdistää ajastettuja lomakkeita mihin tahansa artikkeliin. Voit tarkastella vastauksia hallintapaneelissa ja voit jakaa myös oikeudet toiselle käyttäjälle.
Varausjärjestelmä Varausjärjestelmä-sovelluksella voit luoda kotisivuillesi varausjärjestelmiä ja käyttää niissä tekemiäsi lomakkeita. Varausjärjestelmän voi yhdistää myös mihin tahansa kotisivun artikkeliin tai uutiskirjeeseen.
Chatbot Chat-sovelluksella voit luoda kotisivuillesi Chatbotin tai Live-chatin esim. asiakkaiden tukemista varten. Voit ohjelmoida Chatbotin vastaamaan usein toistuviin kysymyksiin ja helpottaa näin omia rutiinin omaisia tehtäviä. Live-chattiä taas voi käyttää reaaliajassa tapahtuvaan keskusteluun. Live-chat näkyy vain silloin kun olet kirjauneena paikalla.
Asiakkaat Asiakkaat-sovelluksella voit kerätä ja tallentaa leadeja ja asiakastietoja. Voit tallentaa tarvittavia asiakastietoja suoraan toisista järjestelmän sovelluksista. Sovellus sisältää myös uutiskirjeet, jonka avulla voit lähettää uutiskirjeitä omille asiakkaillesi.
Ryhmätyöalusta Ryhmätyökalu-sovelluksella voit luoda omia keskustelualueita. Voit sen avulla myös jakaa käyttäjille oikeuksia mm. kotisivuille, lomakkeisiin tai gallerioihin. Voit lisäksi upottaa sen avulla kotisivuille ryhmäkeskusteluista muodostuvia alisivustoja.
Omat koodit Omat koodit -sovelluksella voit tuottaa kotisivuillesi omia räätälöityjä osioita. Niiden avulla voit luoda esim. iframe-upotuksia tai kirjoittaa oman javascript-pätkän sivuillesi.
Asiakasportaali Asiakasportaali -sovellus mahdollistaa asiakkaiden rekisteröitymisen/kirjautumisen kotisivuillesi. Lisäksi saat käyttöösi omat tukipalvelut. Tukipalvelu -sovelluksella voit vastaanottaa kotisivuiltasi asiakkaiden palautteita ja hallita niitä järjestelmän kanban-taulukon avulla.
Uutiskirjeet Lähetä uutiskirjeitä omille asiakkaille. Voit lähettää uutiskirjeen: Asiakkaille, Leadeille ja lomakkeen täyttäneille. Uutiskirjeeseen voi lisätä kuvan, tekstiä ja liittää lomakkeen.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.