Lisätietoja

Alusta koostuu perus- ja lisäsovelluksista.


Käyttäjät voivat valita tarvitsemansa sovellukset ja kehittää niiden avulla omaa alustaansa. Käyttöönottopalvelut valitsee valmiiksi käyttöösi tarpeelliset sovellukset, joiden avulla saadaan halutunlainen alusta ja kotisivupalvelu. Palvelun hankkineet käyttäjät saavat käyttöönsä kaikki ympäristön sovellukset ja jatkossa myös kaikki uudet sovellukset joita kehitetään lisää kaiken aikaa.

Kaikki sovellukset on rakennettu tukemaan toinen toistensa ominaisuuksia.


Alustan kehitys ja ylläpito onnistuu millä tahansa nykyaikaisella laitteella. Jimixmedia mahdollistaa ainutlaatuiset vuorovaikutustyökalut niin asiakasyhteistyöhön kuin digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.
Mac
 • Laskeutusmissivu
 • Blogityökalu
 • Tiedostojen hallinta
 • Vuorot
 • Laskut
 • Tapahtumien hallinta
 • Omat koodit
 • Uutiskirjeet
 • Syöte
 • Luettelot
 • Palautetyökalu
 • Tarjouspyynnöt
Nimi Kuvaus
Kotisivut pro Voit perustaa omat julkiset websivut ja liittää niihin tarvittavat työkalut ja lisäsovellukset. Työkaluja ovat mm. uutiset, mainokset, menu, kartta ja sivustopohjat. Uutiset-työkalulla lisäät omia uutisartikkeleita etusivulle. Mainokset-työkalulla voit lisätä kotisivuille esim. sponsoreiden logoja. Menu-työkalulla kehität kotisivujen ylämenua. Kartta-työkalulla taas voit esittää kotisivuilla sijaintisi Google maps -integraation avulla. Sivustopohja-työkalulla voi muokata kotisivujesi ulkoasua, fontteja ja logoa. Ylläpitäjä-käyttäjä voi jakaa työkavereilleen sivujen käyttöoikeudet. Jimixmedian artikkeleissa on automaattinen ominaisuus: structured data. Jäsennelty tieto (engl. structured data) on semanttinen, sivuston sisäinen merkintä, joka auttaa hakukoneita paremmin ymmärtämään ja indeksoimaan sivustosi sisältöä. Ominaisuus parantaa yrityksesi sijoittumista hauissa ja rikastaa käyttäjän hakukokemusta.
Tajouspyynnöt Tarjouspyyntö-sovelluksen avulla voit lisätä kotisivuillesi sovelluksen, jonka kautta kirjautuneet käyttäjät voivat jättää sivuille omia tarjouspyyntöjä ja toiset käyttäjät voivat vastata niihin.
Vuoropalvelu Vuoro-sovelluksen avulla voit lisätä omia tapahtumia ja hallita asiakkaiden ilmoittautumisia niihin. Vuorosovelluksen voit asettaa käyttöön asiakasportaaliin.
Laskut Laskut-sovelluksen avulla voit luoda laskuja ja lähettää ne asiakkaille. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin, josta lasku avautuu PDF-muotoon. Laskut voi linkittää myös suoraan johonkin valmiiseen tuotteseen jotta asiakas voi maksaa laskun suoraan verkkokaupassa.
Palautetyökalu Palautetyökalu-sovelluksen avulla voit luoda omia palautekyselyjä minkä tahansa alustan sivun loppuun. Voit määrittää työkalun näkyväksi kaikille sivulla kävijöille tai personoida kyselyn vain tietylle alustan käyttäjälle. Voit lisätä kyselyyn omia lomakkeita. Voit myös tarkastella kyselyn vastauksia yhteenveto näkymässä ja tarkemmin yksityiskohtaisesti.
Katalogit Katalogi-sovelluksen avulla voit luoda erilaisia omia tuoteluetteloita ja liittää ne kotisivuille. Sovellus sisältää ennakoivan hakukentän. Tuotteiden näkyvyys voidaan ajastaa.
Syöte Syöte-sovelluksella voit tuoda mistä tahansa standardit täyttävästä RSS-syöttestä tiedot omaan asiakasportaaliin. Sovellus parsii syötteen tiedot paremmin esitettävään muotoon. Saat syötteestä myös upotuskoodin, jolla voit tuoda sen minne tahansa.
Blogit Blogi-sovelluksen voi jakaa kotisivustolle yhdistämällä sen mihin tahansa artikkeliin
Tapahtumien hallinta Tapahtumien hallinta -sovelluksen avulla voit luoda kotisivuillesi uusia tapahtumia. Kalenteri-sovellluksen avulla voi lisätä ja hallita tapahtumia henkilökohtaisen kalenterin avulla.
Tiedostojen hallinta Tiedostojenhallinta-sovelluksella voi luoda, jakaa ja hallita omia tiedostogallerioita. Gallerioihin voi lisätä useita tiedostoja kerralla. Galleriat voi tallentaa omalle koneelle zip-pakettina. Galleriat tukee tiedostomuotoja: jpeg, gif, png, mov, mp4, mp3 ja pdf.
Viestikeskus Viestintäkeskus-sovelluksella voit ottaa käyttöösi järjestelmän omat postilaatikot (saapuneet ja lähteneet). Lisäksi käytössä on roskakori, johon poistetut viestit tallentuvat ennen tyhjennystä.
Verkkokauppa Verkkokauppa-sovelluksella voit ottaa kotisivuillesi käyttöön verkkokaupan. Sivun omistaja voi lisätä mihin tahansa artikkeliin hinnan ja myydä sen verkkokaupan kautta. Kaupan omistaja voi hallinnoida tilauksiaan ja asiakkaita järjestelmässä.
Lomakkeet Lomake-sovelluksella voit yhdistää ajastettuja lomakkeita mihin tahansa artikkeliin. Voit tarkastella vastauksia hallintapaneelissa ja voit jakaa myös oikeudet toiselle käyttäjälle.
Varausjärjestelmä Varausjärjestelmä-sovelluksella voit luoda kotisivuillesi varausjärjestelmiä ja käyttää niissä tekemiäsi lomakkeita. Varausjärjestelmän voi yhdistää myös mihin tahansa kotisivun artikkeliin tai uutiskirjeeseen.
Chatbot Chat-sovelluksella voit luoda kotisivuillesi Chatbotin tai Live-chatin esim. asiakkaiden tukemista varten. Voit ohjelmoida Chatbotin vastaamaan usein toistuviin kysymyksiin ja helpottaa näin omia rutiinin omaisia tehtäviä. Live-chattiä taas voi käyttää reaaliajassa tapahtuvaan keskusteluun. Live-chat näkyy vain silloin kun olet kirjauneena paikalla.
Asiakkaat Asiakkaat-sovelluksella voit kerätä ja tallentaa leadeja ja asiakastietoja. Voit tallentaa tarvittavia asiakastietoja suoraan toisista järjestelmän sovelluksista. Sovellus sisältää myös uutiskirjeet, jonka avulla voit lähettää uutiskirjeitä omille asiakkaillesi.
Ryhmätyöalusta Ryhmätyökalu-sovelluksella voit luoda omia keskustelualueita. Voit sen avulla myös jakaa käyttäjille oikeuksia mm. kotisivuille, lomakkeisiin tai gallerioihin. Voit lisäksi upottaa sen avulla kotisivuille ryhmäkeskusteluista muodostuvia alisivustoja.
Omat koodit Omat koodit -sovelluksella voit tuottaa kotisivuillesi omia räätälöityjä osioita. Niiden avulla voit luoda esim. iframe-upotuksia tai kirjoittaa oman javascript-pätkän sivuillesi.
Asiakasportaali Asiakasportaali -sovellus mahdollistaa asiakkaiden rekisteröitymisen/kirjautumisen kotisivuillesi. Lisäksi saat käyttöösi omat tukipalvelut. Tukipalvelu -sovelluksella voit vastaanottaa kotisivuiltasi asiakkaiden palautteita ja hallita niitä järjestelmän kanban-taulukon avulla.
Uutiskirjeet Lähetä uutiskirjeitä omille asiakkaille. Voit lähettää uutiskirjeen: Asiakkaille, Leadeille ja lomakkeen täyttäneille. Uutiskirjeeseen voi lisätä kuvan, tekstiä ja liittää lomakkeen.

Integraatiot ja tuetut tekniikat

Stripe
Alustalla on valmiina Stripe-integraatio verkkokauppaa varten. Voit ottaa käyttöön ilmaiseksi oman Stripe-tilin ja konfiguroida Stripen käyttöön verkkokauppaasi. Stripen kautta voi maksaa pankki- ja luottokortilla.

https://www.stripe.com

Paypal
Alustalla on valmiina Paypal-integraatio verkkokauppaa varten. Voit ottaa käyttöön ilmaiseksi oman Paypal-tilin ja konfiguroida Paypal:n käyttöön verkkokauppaasi. Maksu tapahtuu Paypal:n kautta.

https://www.paypal.com/

Facebook
Alustalla on valmiina Open Graph-tuki sivujen artikkeleissa ja Facebook-Share-painike integraatiot. Sen avulla voit jakaa oman sivuston artikkelisi valmilla kuvalla ja tekstilä suoraan Facebookin.

https://developers.facebook.com/

Youtube
Alustalla on valmiina Youtube-integraatio. Voit kopioida URL-osoitteen Youtubesta ja alusta osaa upottaa videon valmiiksi

https://www.youtube.com/

Google
Alustalla on valmiina Google map-integraatio. Alusta hakee Google Map -kartalle käyttäjän sijainnin Google Maps-kartalta. Lisäksi käytössä on Google Geolocation Api. Alusta hakee API:n kautta käyttäjän sijainnin koordinaatit, mikäli käyttäjä antaa luvan paikannukseen. Lisäksi alustalla on käytössä Google Tag Manager ja Google Analytics-integraatio. Niiden avulla voit tarkastella sivustojen analytiikka, kuten esim. kävijämääriä.

https://console.developers.google.com/

Font Awesome
Alusta käyttää Font Awesome ikoni-kirjastoa

https://fontawesome.com/

CSS3
Alusta tukee CSS3-standardia
HTML5
Alusta tukee HTML5-standardia

Valmis aloittamaan?

Haluatko uudet kotisivut ja ylläpito-palvelun? Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja jatka tilauslomakkeelle.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.