Hinnasto

Markkinoiden edullisimmat hinnat - Maksat vain siitä mitä käytät!
Aloita käyttö

Hinnasto

Kotisivut Ominaisuudet Hinta Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Tilaus Käyttöehdot Rekisteröinti Kirjaudu

Palvelun hinnasto

Palvelun kuvaus

Alustan käyttö on ilmaista ja se sisältää useita täysin ilmaisia moduuleja. Kotisivustot ja erikoistyökalut saa käyttöön edullisella vuosilisenssillä. Vuosilisenssi sisältää myös teknisen tuen. Voimme toteuttaa puolestasi uudet kotisivut käyttövalmiiksi alustalle. Palvelu toimii ns. 'avaimet käteen' periaatteella.

Suunnittelupalveluun kuuluu seuraavat ominaisuudet:

- Graafinen suunnittelu
- Käytettävyys- ja saavutettavuus suunnittelu
- Omat räätälöidyt sovellukset
- Tarvittavan kuvamaailman
- Käyttöohjeet
- Tekninen tuki
- Domain ohjaukset

Hinnasto


Suunnittelupalvelut maksetaan sen jälkeen kun asiakas on hyväksynyt työn valmiiksi. Palvelun hinta on kertaluontoinen ja veloitetaan yhdessä tai kahdessa erässä. Voit tilata suunnittelupalvelun täältä.

Suunnittelupalvelujen lisäksi tulee hankkia vuosilisenssi, jonka hinta riippuu tarvituista työkaluista. Suunnittelupalvelut lisää lisenssin suoraan palveluun mukaan ja lisenssi tulee voimaan siitä hetkestä alkaen kun lopullinen työ on hyväksytty. Lisenssin laskutus tapahtuu kerran vuodessa ellei toisin sovita.

Domain voidaan ohjata palvelun sivustolle veloituksetta. Huomioithan, että meillä ei ole domainin ohjaukseen liittyviä valtuutusavaimia, vaan ne ovat aina asiakkaan itsensä hallussa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan apuamme, jotta ohjaus uusille sivuille onnistuu.

Tarvitsetko uudet kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun kotisivualustan.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja   

Uusi Viesti