Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
Tilaa palvelu ja aloita heti

Tilaus

Sivustot Ominaisuudet Hinta Tuki
Tee työtilauspyyntö ja saat uudet kotisivut käyttövalmiina alustalle. Hintaan sisältyy: sivujen toteutus, ohjeistus, tekninen tuki, graafinen suunnittelu ja tarvittava kuvamaailma. Tarvittaessa autamme domain-ohjauksissa ja voimme toteuttaa omia räätälöityjä ohjelmistokomponentteja. Työstä laskutetaan vasta kun kaikki on valmista ja asiakas on hyväksynyt työn. Suunnittelupalvelun lisäksi alustan käyttöön tarvitaan aina edullinen vuosilisenssi joka kattaa kaikki alustan ylläpitokulut. Hinta määräytyy sivuston laajuuden mukaisesti.
Sivun nimi. Voidaan vaihtaa myöhemmin Sivuston alasivujen määrä. Voidaan tarkentaa myöhemmin. Valitse alustava sivupohja. Voidaan vaihtaa myöhemmin. Sivuston käyttötarkoitus? Kuvaile haluamaasi ulkoasua. Tahdon laskun
Maksan verkkokaupassa
Voimassa toistaiseksi
Voimassa vuoden
Käyttöoikeussopimuksen ehdot:

Tilaamalla kotisivupalvelun saat käyttöoikeuden kaikkiin ohjelmiston perustyökaluihin sekä tuleviin parannuksiin. Käyttöoikeus alkaa heti tai viimeistään siitä hetkestä, kun maksu on tapahtunut. Lisäys tapahtuu viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja saat tästä tiedon sähköpostiisi.

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus seuraavan 14 päivän aikana, jolloin saat rahasi takaisin. Tämän jälkeen kaupan katsotaan toteutuneen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin, joita ei nimenomaisesti myönnetä tässä sopimuksessa. Tämän käyttöoikeuden nojalla asiakas ei saa käyttää tai virtualisoida ohjelmiston ominaisuuksia erikseen, julkaista tai kopioida ohjelmistoa (sallittuja toimintoja lukuun ottamatta), antaa ohjelmistoa vuokralle tai lainaksi, siirtää ohjelmistoa, yrittää kiertää ohjelmiston teknisiä suojauksia, selvittää ohjelmiston valmistustapaa tai hajottaa ohjelmistoa. Asiakas ei saa käyttää näitä ominaisuuksia tavalla, josta voi aiheutua haittaa muille käyttäjille, eikä käyttää näitä ominaisuuksia mihinkään laittomiin toimenpiteisiin. Pidätämme oikeuden poistaa sääntäjö rikkoneet käyttäjät ohjelmistosta.
Käyttöehdot Rekisteröinti Kirjaudu
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.