Jimixmedia

Kotimainen ohjelmisto, jolla luot oman alustan
Tilaus

Valmis kotisivualusta

Mac
Tilaa meiltä avaimet käteen -palvelut ja rakennamme kotisivut sinulle valmiiksi. Palveluun kuuluu graafinen suunnittelu ja tekninen tuki. Voit itse suunnitella väri- ja kuvamaailman, jonka luomme valmiiksi.

Palvelun tilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Voit arvioida valmiit sivut ja päättää tämän jälkeen haluatko pitää sivut. Vasta tämän jälkeen hyväksyvä vastaus on ostopäätös.

Avaimet käteen palvelu


1. Kotisivujen suunnittelupalvelu

Suunnittelee sivustoille haluamasi ulkoasun (värimaailma ja kuvat) ottaen samalla huomioon käytettävyyden (helppokäyttöisyys ja sivustojen nopeus). Voit tilata valmiit kotisivustot täältä.

2. Tekninen tuki ja ohjeet

Vastaa teknisiin kysymyksiin ja päivittää ohjeita. Tuki- ja ohjesivustot löytyvät täältä. Nopeiten saat yhteyden tekniseen tukeen kirjautuneena.

3. Palvelimen ylläpito

Vastaa alustan ylläpitotoimista (huolto- ja ohjelmistopäivitykset). Voit olla yhteydessä ylläpitoomme teknisen tuen kautta.
Tarvitsetko uudet kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun kotisivualustan.
Tilaus
"Jimixmedia-alusta eroaa siinä, että jokainen merkki on itse kirjoitettu alusta alkaen korjaten vanhojen järjestelmien puutteet."
"Yhteisellä alustalla eri toimijat ja muut sidosryhmät voivat harjoittaa yhdessä lisäarvoa tuottavaa toimintaa."
"Järjestelmän ideana on keskittää digitaaliset rutiinitehtävät ja toimijoiden voimavarat tuoden sivuille yhteisesti lisää kävijöitä."
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja