SEOTuotteet Hinnasto Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Järjestelmä on hakukoneoptimoitu SEO-auditointi työkalujen avulla. Sivuston omistaja voi tarkastella sivujen analytiikka-tietoja. Järjestelmä luo sivuille automaattisesti meta-tiedot, jäsennellyn datan(structured data), robots.txt ja sitemap.xml -tiedostot. Sivujen omistaja voi syöttää omia meta avainsanoja. Sivujen omistaja voi lisätä sivuille myös Google analytics -tilin.

Järjestelmän kotisivut noudattavat semanttisen webin suosituksia ja EU:n saavutettavuusdirektiiviä (WCAG). Järjestelmä on toteutettu EU tietosuoja-asetuksen (GDPR):n mukaisesti.
Hinnasto Meidän sivustoja Sivustopohjat SEO
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja