Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Jimixmedia

Kotimainen ohjelmistoalusta, jolla voit uudistaa kotisivusi
Aloita käyttö

Palvelut

   Kotisivu Sivuston rakentaja Lomakkeen rakentaja Blogityökalu Ryhmätyökalu
Jimixmedia on pilvipohjainen web-sivujen kehitysalusta. Kotisivujen lisäksi saat käyttöösi asiakaspalveluun ja myyntiin parhaiten sopivat moduulit.

Palvelumalli

Alustalla on kolmenlaisia oikeuksia käyttäjille:

1. Vierailija (guest)

Rekisteröitynyt ja sisään kirjautunut käyttäjä saa aluksi Vierailija-oikeudet, joilla hän voi tutustua alustaan. Oikeudet antavat mahdollisuuden katseluun ja kommentointiin.

2. Asiakas (editor)

Vierailija voi nostaa oikeustasonsa asiakkaaksi täydentämällä omat yhteystietonsa. Ylläpitäjä voi kutsua sivuilleen ulkoisia käyttäjiä, jolloin heille jaetaan oikeudet sivujen hallintaan sekä asiakas-oikeudet alustalle. Asiakas voi käyttää kaikkia ilmaisia moduuleja.

3.Ylläpitäjä (webmaster)

Ylläpitäjän tulee hankkia alustalle ylläpito-lisenssi. Lisenssillä saa käyttöön kaikki alustan ominaisuudet ja palvelut. Lisenssin hinnat löytyvät täältä.

Palvelut

1. Suunnittelupalvelu

Suunnittelee sivustoille haluamasi ulkoasun (värimaailma ja kuvat) ottaen samalla huomioon käytettävyyden (helppokäyttöisyys ja sivustojen nopeus). Voit olla yhteydessä suunnittelupalveluihin kirjautuneena tukipalvelujen kautta.

2. Tekninen tuki ja ohjeet

Vastaa teknisiin kysymyksiin ja päivittää ohjeita. Tuki- ja ohjesivustot löytyvät täältä. Voit olla yhteydessä tekniseen tukeen kirjautuneena tukipalvelujen kautta.

3. Palvelimen ylläpito

Vastaa alustan ylläpitotoimista (huolto- ja ohjelmistopäivitykset). Voit olla yhteydessä ylläpitoon kirjautuneena tukipalvelujen kautta.

Ylläpito-lisenssi on voimassa vuoden kerrallaan ja se maksetaan yleensä yhdessä erässä. Maksu voidaaan hoitaa heti verkkokaupassa tai tilaamalla laskulle. Tilauspaikka löytyy kirjautumalla sisään ja valitsemalla kohdan Lisenssi -omasta valikosta.   Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Saavutettavuusseloste    Tuki    Kysymykset
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.