Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Blog

This is an example Blog site
Minun Blogi

Uusi tarjouspyyntö-sovellus julkaistu!Jimixmedia Developer | 12.04.2022

Uusi tarjouspyyntö-sovellus julkaistu!

Jimixmedia Developer | 12.04.2022

Olemme julkaisseet uuden sovelluksen: Tarjouspyynnöt. Sovelluksen avulla voit lisätä kotisivuilllesi Tarjouspyyntö-toiminnon. Kirjautuneet käyttäjät voivat jättää omia tarjouspyyntöjä ja heidän asiakkaat vastata tarjouksiin. Käyttäjät näkevät vain omat tarjouksensa.

Mistä hankkia uudet kotisivut?Jimixmedia Developer | 20.03.2022 |

Mistä hankkia uudet kotisivut?

Jimixmedia Developer | 20.03.2022 |

Kotisivut ja business platform

Jimixmedia tuottaa kotisivustoja täysin uudenlaiselle palvelualustalle. Alusta integroi uuden sukupolven kotisivut ja lisäsovellukset yhteen.

https://www.jimixmedia.com

 

Kotimaisia yrityksiä, jotka tekevät kotisivustoja:

https://simppelitsivut.fi

https://nefi.fi/

https://kotisivuapu.fi/

https://www.ristokokkonen.com/

https://www.omniweb.fi/

https://www.hurja.fi

https://www.laurentium.fi/

 

Louhi.fi -ylläpitää myös listaa suomalaisista kotisivun tekijöistä:

https://www.kotisivupalvelu.fi/selaa/

 

Kotimaiset mainostoimistot verkkosivustoja varten:

https://mainostoimistohaippi.fi

https://www.innoclub.fi/

https://www.guzelmedia.com/

 

Rakenna itse kotisivut:

https://www.wix.com/

https://www.squarespace.com/

https://www.webnode.fi/

https://wordpress.com/

https://www.weebly.com/?lang=en

https://www.yola.com/

https://www.duda.co

https://fi.simplesite.com/default.aspx

https://klksite.com/

 

Kotisivut urheiluseuroille:

https://jopox.fi/

 

Fitness ohjelmisto:

https://www.glofox.com/

 

Jos tarvitse verkkokauppaa:

https://www.shopify.com/

 

Business platforms:

https://www.oode.com/en

 

Uutiskirjeet

https://www.creamailer.fi

 

Intranet:

https://fi.ziik.io/

 

Seuraavan sukupolven verkkosivustoJimixmedia Developer | 15.03.2022 |

Seuraavan sukupolven verkkosivusto

Jimixmedia Developer | 15.03.2022 |

Perinteisen verkkosivuston ongelma on, että se on vain verkkosivusto; sinun täytyy käyttää muita järjestelmiä tai ostaa kalliita lisäosia tehdäksesi kaiken muun. Seuraavan sukupolven verkkosivustot tekevät liiketoiminnan kasvattamisesta helpompaa ja monipuolisempaa. Seuraavan sukupolven kotisivuilla on valmiina ominaisuudet mm.personalisointiin, leadien tallentamiseen suoraan asikasjärjestelmään ja markkinoinin automaatiota helpottavia ominaisuuksia. Jimixmedia tuottaa seuraavan sukupolven kotisivustoja, jossa kaikki ominaisuudet ovat valmiina yhdellä alustalla. Alustalta löytyvät valmiit työkalut ja sovellukset uuden tyyppisten kotisivujen luontiin. Tutustu palveluumme lisää...

Kumppaniksi?Jimixmedia Developer | 01.02.2022

Kumppaniksi?

Jimixmedia Developer | 01.02.2022

Etsitkö uutta kumppania uudelle ideallesi? Tai etsitkö alustaa, jolla toteuttaa visiosi? Meillä saattaa olla ratkaisu juuri sinulle. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Kehitämme mielellämme uusia versioita nykyisestä alustastamme, emmekä sulje pois myöskään täysin uudenlaista mallia. Hyviä liiketoimintaideoita ei liene koskaan liikaa.

Ota käyttöön oma alustaJimixmedia Admin | 01.01.2022

Ota käyttöön oma alusta

Jimixmedia Admin | 01.01.2022

Ota käyttöön oma alusta digitaalisille palveluille. Valitse Hosting-plan ja rakennamme sinulle oman alustan omaan palvelin ympäristöön. Alusta sisältää kotisivut, asiakasportaalin, verkkokaupan, varausjärjestelmän ja muut tarvitsemasi palvelut. Talvitarjouksena kaikille uusille Hosting-palvelujen ostajille 15% alennus! Syötä tilauksen alennuskoodi-kohtaan: JMX2022 ja saat 15% alennuksen käyttöönottomaksusta. Ajattele, voit saada nyt kokonaisen oman digitaalisen alustan normaalien kotisivustojen hinnalla!

Palvelun käyttöönottoJimixmedia | 02.11.2021

Palvelun käyttöönotto

Jimixmedia | 02.11.2021

Palvelun käyttönotto -ohjeet on päivitetty. Löydät viimeisimmät ohjeet oheisesta linkistä.

Example event 2Jimixmedia | 14.10.2021

Example event 2

Jimixmedia | 14.10.2021

Here comes some text....

Example event 1Jimixmedia | 14.10.2021

Example event 1

Jimixmedia | 14.10.2021

This is an example event. Here comes some text

Ilmainen laskeutumisivuJimixmedia | 07.06.2021

Ilmainen laskeutumisivu

Jimixmedia | 07.06.2021

Haluatko nopeasti perustaa uuden sivuston nettiin? Tarvitsetko mainostaa palveluasi? Jimixmedia tarjoaa sinulle ilmaisen alustan ja ilmaisen laskeutumisivu-sovelluksen. Voit luoda sillä laskeutumissivun, jonka ulkoasun ja kuvamaailman voit itse määrittää.

Voit lisätä sivuun myös oman menun ja alisivuja (artikkeleita).

Landingpage-sovellus tarjoaa sinulla myös myös kevyet lisäsovellukset, joilla lisäät laskeutumisivullesi lisää älyä.

Laskeutusmisivu on valmiiksi SEO-optimoitu ja rakennettu tukemaan saavutettavuus-kriteerejä.

Google Sign in käyttöönJimixmedia | 26.04.2021

Google Sign in käyttöön

Jimixmedia | 26.04.2021

Jimixmedia-alustalle on otettu käyttöön Google Sign in -palvelu. Kyseessä on rajapinta Googlen käyttäjähallintaan, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua alustalle. Uusien käyttäjien ei siis ole pakko rekisteröityä palveluun vaan voivat käyttää jo olemassa oleviaan Google-tunnuksia tunnistautumiseen.

 

Uutta! ChatbotJimix | 05.11.2020

Uutta! Chatbot

Jimix | 05.11.2020

Jimixmedia-kehitysalustalla on nyt saatavilla myös Chatbot-työkalu. Chatbot on hyödyllinen esim. silloin kun kotisivujen ylläpitäjä haluaa automatisoida ruutininomaiset vastaustehtävät botille.

Asiakkaasi löytävät tiedon nopeammin ja helpommin kun rakennat käyttöösi 24/7 toimivan automaattivastaajan!

Alustamme kotisivuille voidaan lisätä tarvittaessa chatbot. Pääset itse jatkossa päivittämään sen kysymyksiä ja vastauksia. 

Blogittaako? Tahdotko aloittaa oman blogin?Jimix | 08.07.2019

Blogittaako? Tahdotko aloittaa oman blogin?

Jimix | 08.07.2019

Oletko kiinnostunut oman blogin perustamisesta? Mietitkö mihin palveluun blogi kannattaa perustaa, että sen kirjoittaminen olisi helppoa ja blogi keräisi hyvin lukijoita ja tulisi myös jossain vaiheessa todella suosituksi?

Blogin pitäminen on hyvä keino tuoda lisää kävijöitä esim. kotisivuillesi. Jimixmedia-palvelussa voit näppärästi lisätä oman blogin kotisivujen yhteyteen.

Jimixmedia on uudenlainen alusta, joka tarjoaa kaikki valmiiksi rakennetut ominaisuudet bloggamiseen. Voit aloittaa käytön vaikka heti!

Rekisteröidy sisään ja aloita heti

 

Alusta ratkaisee kovassa kilpailussaJimix | 08.07.2019

Alusta ratkaisee kovassa kilpailussa

Jimix | 08.07.2019

Haluatko perustaa uudet sivut tai uudista kotisivusi?

Digitaalinen markkinointi ja hakukonenäkyvyys ovat tärkeitä menestyville sivustoille. Käyttäjät ovat jo totteuneet nopeisiin ja helppokäyttöisin sivustoihin. Tällöin kotisivujen alusta erottaa menestyjät muista palveluista. Jimixmedia on uusi alusta digitaalisten palvelujen perustamiseen tai vanhojen uudistamiseen. Alusta on suunniteltu käyttäjälähtöisesti täysin uudenlaisella arkkitehtuurilla.

Kotisivujen perustajan täytyy aina aluksi perehtyä lukuisiin tekniikoihin ja opetella uusia taitoja. Web-kehitys onkin yksi mailman nopeiten uudistuvia tekniikoita, joten kenellä tahansa voi olla hankalaa pysyä näiden kaikkien vaadittavien tekniikoiden ja taitojen ylläpidossa.

Jotta kotisivujen perustajan ei tarvitse itse ryhtyä opettelemaan kaikki tarvittavia web-kehittäjien taitoja ja standardeja, on helpointa ottaa käyttöön ilmainen ja valmiiksi ylläpidetty alusta: Jimixmedia. Jimixmedia-alustalle saat kotisivuillesi lisäksi tarvittavat sovellukset, kuten lomakkeet, asiakkuuksienhallinnan, uutiskirjeet jne... Voit aloittaa käytön ilmaiseksi!

Miten aloitan?

 

Verkkokauppa ilman suuria perustamiskustannuksia?Jimix | 16.05.2019

Verkkokauppa ilman suuria perustamiskustannuksia?

Jimix | 16.05.2019

Jimixmedia-alustalle voit perustaa kotisivujen yhteyteen helposti myös verkkokaupan. Verkkokaupan perusominaisuudet ovat valmiina, joten aloittaminen on helppoa, eikä sinulle synny siitä erillisiä lisäkustannuksia. Palveluun on valmiiksi integroitu Stripe ja Paypal -verkkomaksuominaisuudet. Voit yhdistää verkkokaupan mihin tahansa kotisivun artikkeliin. 

Paypal

Paypalissa on mahdollista maksaa luottokortilla tai pankkitilin kautta.

Stripe

Voit lisätä Stripen avulla lisäät luottokorttimaksamisen verkkokauppaasi. Stripestä verkkokaupan pitäjälle tulee kustannuksia vain oikeiden maksutapahtumien myötä. 

 

Uudista kotisivusi nyt!Jimix | 07.02.2019

Uudista kotisivusi nyt!

Jimix | 07.02.2019

Tiesitkö, että voit luoda modernit kotisivut alustallamme? Jimixmedia on uusi digitaalisten palvelujen kehitys-alusta, jossa valitset vain tarvitsemasi valmiit sovellukset ja toteutat uudet kotisivusi. Muista alustoista poiketen, alusta ei ole vain kotisivujen tekoalusta, vaan siihen kuuluu myös uusien asiakkaiden hankkimiseen, markkinointiin ja myyntiin tarvittavat lisäosat. 

"Ei tässä ole mitään uutta..."

Kyllä on, missään muussa järjestelmässä ei ole käytössä vastaavia sovelluksia. Niiden avulla voit liittää kotisivuillesi mm. varausjärjestelmän, lomakkeita, CRM-asiakkuudenhallinnan, uutiskirjeohjelmiston ja paljon muuta. Näiden avulla voit toteuttaa asiakkaan kokonaisen digitaalisen palvelupolun.

"Kyllähän näitä jo on..."

Ei ole, Jimixmedia on täysin ainutlaatuinen ja koko alusta on koodattu alusta asti täysin uudenlaisella tavalla.

Miten aloitan?


"Entä, jos en halua tehdä itse..."


Jimixmedian kantava idea on helppokäyttöisyydessä. Sinun ei tarvitse rakentaa sivuja itse, vaan voit keskittyä ylläpitämään valmiiksi rakennettuja sivustoja. Hankkimalla Avaimet käteen -palvelun, saat käyttöösi sinulle valmiiksi räätälöidyn alustan ja teknisen tuen. Kun haluat aloittaa, kerro suunnittelupalveluillemme sivujen tarkoituksesta ja kuvaile haluamasi sivuston toimintoja sekä ulkoasua. Teemme sinulle ilmaisen demosivuston. Demo ei sido sinua vielä mihinkään. Saat sivustot jatkuvaan käyttöön normaalilla Pro-palvelun maksulla.

 

Menestys uuden alustan avullaJimix Media | 02.11.2018

Menestys uuden alustan avulla

Jimix Media | 02.11.2018

Ihmisten digitaaliseen mediaan käyttämä aika on jatkuvasti kasvava. Menestyäkseen digitaalisessa kaupankäynnissä tulee yrityksen nykyisin tehdä yhä enemmän töitä palvelujensa kehittämiseen.

Moderni liiketoiminta tarvitsee kotisivut jonne keskittää toimintonsa ja myytävät palvelunsa. Pelkkä mainos sosiaalisessa mediassa ei ole monellekaan riittävää. Kotisivut ovatkin nykyisin myös paljon enemmän kuin vain "staattinen näyteikkuna". Jimixmedia-ohjelmisto vastaa kasvaneeseen tarpeeseen. Palvelu tuottaa käytetyimpiä erikoistyökaluja yhdelle alustalle. Nämä ovat ympäristössä erillisiä sovelluksia, joista käyttäjä voi valita tarvitsemansa.

Tarvitsetko asiakkuuksien hallintaa?Jimix Media | 16.10.2018

Tarvitsetko asiakkuuksien hallintaa?

Jimix Media | 16.10.2018

Tiesitkö, että Jimixmedia-alustalla voit hallita omia asiakkaitasi? Alustalla toimii suoraan sisään rakennettuna yleisimmät asiakkuuksienhallinta ominaisuudet. Voit poimia asiakkaat CRM-hallintaasi esim. lomakkeiden kautta tai uutiskirjeen tilaajien muodossa. 

Luo oma varausjärjestelmä!Jimix Media | 15.10.2018

Luo oma varausjärjestelmä!

Jimix Media | 15.10.2018

Jimixmedia-alustalla sinulla on käytössäsi Varausjärjestelmä -niminen sovellus. Voit sen avulla luoda oman varausjärjestelmän kotisivuillesi. Voit yhdistää varausjärjestelmän etusivulle, asiakasportaaliin tai mihin tahansa kotisivujen artikkeliisi. Varausjärjestelmä mahdollistaa asikastietojen keräämisen lomakkaiden kautta omaan asiakasrekisteriisi ja näin mm. uutiskirjeiden lähettämisen asiakkaillesi.

Mikä on Jimixmedia?Jarto Tanskanen | 10.04.2018

Mikä on Jimixmedia?

Jarto Tanskanen | 10.04.2018

Jimixmedia on digitaalisten palvelujen kehitysympäristö, jossa asiakas saa käyttöönsä oman alustan. Alustan kotisivuille voi lisätä lomakkeita, varausjärjestelmän, chatin tai esimerkiksi verkkokaupan. Voit kerätä asiakastietoja ja perustaa heille oman asiakasportaalin tai oman keskusteluryhmän. Voit pitää yhteyttä asiakkaisiin viestikeskuksen kautta tai lähettämällä uutiskirjeitä.


Järjestelmän vahvuutena on helppo mobiilikäytettävyys sekä modernit sovellukset, jotka on suunniteltu tukemaan digitaalisten palvelujen eri osa-alueita. Käyttöliittymän käyttäjäystävällisyys on kuin mobiiliapseissa, mutta ei vaadi käyttäjiltä erillisiä asennuksia. Kotisivupalvelut ovat hakukoneoptimoidut ja noudattavat saavutettavuussuosituksia. Ohjelmistoympäristö noudattaa EU:n tietosuoja-asetuksia (GDPR).

Rakennamme kotisivut sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain huolehtia sivujen päivityksestä. Voit lisätä sivuille myös muita ylläpitäjiä maksutta. 

Valmis aloittamaan?

Valmis aloittamaan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat aloittaa käytön.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.