Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Jimixmedia

Kotimainen ohjelmistoalusta, jolla voit uudistaa kotisivusi
Aloita käyttö

Lomakkeen rakentaja

   Kotisivu Sivuston rakentaja Lomakkeen rakentaja Blogityökalu Ryhmätyökalu

Luo omia lomakkeita


Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Forms -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien lomakkeiden rakentamisen ja hallinnan. Ominaisuuksia ovat mm. kiintiötoiminnat, ajastus, kopiointi, lomakkeen ohjaus, lomakkeiden ketjutus ja upotus ulkoisille sivuille. Lomakkeen vastauksia voidaan hallita asiakuuksienhallinta (CRM) -palvelussa. Lomakkeita on mahdollista lisätä kotissivuille (Sites), varauspalveluun (Bookings), ryhmäkeskusteluihin (Groups), uutiskirjeeseen (Newsletter) ja blogiin.


Sähköposti vastauksistaKyllä
AjastusKyllä
KopiointiKyllä
Lomakkeiden ketjutusKyllä
UpotusKyllä
Vastausten rajoitusKyllä
Kenttien rajoitusKyllä
Vienti ExceliinKyllä
Tietojen jatkokäsittely CRM:ssäKyllä
Tietojen arkistointiKylläVarausjärjestelmä


Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Bookings -moduuli. Moduuli mahdollistaa omien varausjärjestelmien rakentamisen ja hallinnan. Varausjärjestelmään voidaan lisätä omat palvelut, tuotteet ja ajat. Varausjärjestelmässä voidaan käyttää itse määritettyjä aikoja tai aukioloaikoihin perustuvaa varausta. Lisäksi voidaan käyttää gallerian kuvia (Galleries) sekä ulkoasupohjia (Templates). Varauksien hallintaan on oma kalenteri. Varausjärjestelmän vastauksen kerätään lomakeohjelmiston(Forms) kautta ja niissä voidaan käyttää kaikkia samoja ominaisuuksia kuin varsinaisissa lomakkeissa. Varausjärjestelmä voidaan upottaa ulkopuolisille sivuille, lisätä kotisivuille (Sites), uutiskirjeisiin (Newsletters), ryhmiin (Groups) sekä omalle seinälle.


VarauskalenteriKyllä
Yhdistetty lomakkeisiinKyllä
Sähköposti vastauksistaKyllä
AjastusKyllä
KopiointiKyllä
Lomakkeiden ketjutusKyllä
UpotusKyllä
Vastausten rajoitusKyllä
Kenttien rajoitusKyllä
Vienti ExceliinKyllä
Tietojen jatkokäsittely CRM:ssäKyllä
Tietojen arkistointiKyllä   Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Saavutettavuusseloste    Tuki    Kysymykset
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.