Lomakkeet

Luo lomakkeita ja upota ne kotisivuillesi
Aloita käyttö

Lomakkeen rakentaja

Tuotteet Hinnasto Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
"Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelun sovellukset on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Sisältyy pakettiiin Free-paketti

Luo omia lomakkeita


Jimixmedia-palvelussa on sisään rakennettuna Forms -sovellus. Sovellus mahdollistaa omien lomakkeiden rakentamisen ja hallinnan. Ominaisuuksia ovat mm. kiintiötoiminnat, ajastus, kopiointi, lomakkeen ohjaus, lomakkeiden ketjutus ja upotus ulkoisille sivuille. Lomakkeen vastauksia voidaan hallita asiakuuksienhallinta (CRM) -palvelussa. Lomakkeita on mahdollista lisätä kotissivuille (Sites), varauspalveluun (Bookings), ryhmäkeskusteluihin (Groups), uutiskirjeeseen (Newsletter) ja blogiin.


Sähköposti vastauksistaKyllä
AjastusKyllä
KopiointiKyllä
Lomakkeiden ketjutusKyllä
UpotusKyllä
Vastausten rajoitusKyllä
Kenttien rajoitusKyllä
Vienti ExceliinKyllä
Tietojen jatkokäsittely CRM:ssäKyllä
Tietojen arkistointiKylläLaskeutusmissivu Kotisivut Viestintäalusta Verkkokauppa Varausjärjestelmät Asiakasportaali Lomakkeen rakentaja Ryhmätyöalusta Blogityökalu Chatbotti

Valmis aloittamaan?

Tarvitsetko seuraavan sukupolven kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun alustan.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.