Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Ohjeet

Kotisivut Ominaisuudet Hinta Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."

Moduulit

Voit aloittaa ilmaisten moduulien käytön heti rekisteröitymisen jälkeen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla olet sisällä vierailijatunnuksella, jonka käytössä on vain muutama alustan perusmoduuli. Päivittämällä yhteystietosi, voit nostaa käyttäjätasosi ns. asiakas-luokkaan. Tällöin saat käyttöösi kaikki ilmaiset moduulit. Moduuleja voi lisätä tai ottaa pois käytöstä Moduulit-sivustolla, joka on alustan perussivuja. Kaikki moduulit saat käyttöösi kun hankit alustan vuosilisenssin. Lisenssin voi ostaa Lisenssi-sivustolta joko verkkokaupan kautta tai tilattuna laskuna.

Muokattu: 23.11.2020 | Omistaja: Jimix
FAQ / Kysymykset
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.