Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Ohjeet

Kotisivut Ominaisuudet Hinta Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."

Kotisivut

Voit perustaa omat kotisivut, kun aktivoit ilmaisen Sivustot-moduulin. Sinulla tulee olla vähintään asiakas-tason oikeudet. Voit aloittaa sivuston luonnin kohdasta Lisää sivusto.

 

Voit luoda sivuston käyttämällä alustan valmispohjia. Lisäksi käytössä on väripohjia. Teeman valinta ei sido muokkausmahdollisuuksia, vaan kaikki muokkaukset on mahdollisia vielä jälkikäteen. Lisenssin hankkinut käyttäjä voi tehdä myös omia teemojaan Sivustopohja-moduulin aktivoinnin jälkeen.

 

Sivuston nimi tulee olla vapaana, sillä kahta saman nimistä sivustoa ei voi olla alustalla samaan aikaan. Sivuston luonnin jälkeen kannattaa aloittaa lisäämällä ensimmäinen artikkeli. Artikkelit ovat sivuston sisään lisättäviä sisältöjä, joihin voi lisätä mm. tekstejä, kuvia tai videoita. Artikkeleihin voidaan yhdistää myös alustan eri moduuleista saatavia työkaluja kuten esim. lomakkeita, gallerioita, blogeja, omia sisältöjä.

Muokattu: 23.11.2020 | Omistaja: Jimix
FAQ / Kysymykset
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.