Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Ohjeet

Kotisivut Ominaisuudet Hinta Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."

Tuki

Alustalla on valmiiksi rakennettuna Tuki-moduuli. Ylläpitäjän tuki-moduuli on aina kaikkien käytettävissä. Hallintapaneelin etusivulla löytyy linkki tukeen. Oikeassa alalaidassa on myös punainen pika-painike, josta voi lähettää tukipyyntöjä.

 

Alustan käyttäjät voivat asentaa käyttöönsä myös oman Tuki-moduulin. Lisenssin hankkineet käyttäjät voivat aktivoida sen kohdasta: Moduulit. Oman tuki-moduulin avulla käyttäjä voi lisätä omille kotisivuilleen Tukipyyntö-painikkeen, jonka kautta pyynnöt tallentuvat järjestelmään käsiteltävinä pyyntöinä. Tukipyynnöt tulevat hallintapaneelin etusivulle vieritettävään valikkoon. Pyyntöjä voi hallinnoida oman Kanban-taulun kautta. Mahdollisuuksia ovat mm. sähköpostivastaaminen ja arkistointi.

Muokattu: 25.11.2020 | Omistaja: Jimix
FAQ / Kysymykset
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.