Verkkokauppa

Rakenna oma verkkokauppa ilman koodaustaitoja
Aloita käyttö

Verkkokauppa

Luo oma verkkokauppa

Rakenna oma verkkokauppa ja liitä se kotisivuillesi. Verkkokauppa-ohjelmistolla luot verkkokauppapohjan ja lisäät tarvittavat tuotteet. Voit upottaa verkkokaupan joko etusivulle tai tietyn artikkelin sisään.

Hallitse tilauksia helposti

Voit ylläpitää ja hallita omia tilauksia alustalla ja tallentaa asiakastietoja asiakas-järjestelmäämme. Voit hallita ja luoda omia tuotteita.

Tuotteet Hinnasto Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
"Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelun sovellukset on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Sisältyy pakettiiin Free-paketti
Palvelussa on sisään rakennettuna Verkkokauppa -sovellus. Sovellus mahdollistaa oman verkkokaupan rakentamisen ja hallinnan. Verkkokauppaan voidaan lisätä omat tuotteet. Verkkokaupassa voidaan näyttää sivuston etusivulla tai tietyn artikkelin sisällä. Tuotteissa voidaan käyttää käyttää gallerian kuvia. Tilauksia hallitaan sovelluksen kautta. Verkkokaupan maksupalveluksi voidaan kytkeä ilmainen Stripe-palvelu tai laskutus.

Laskeutusmissivu Kotisivut Viestintäalusta Verkkokauppa Varausjärjestelmät Asiakasportaali Lomakkeen rakentaja Ryhmätyöalusta Blogityökalu Chatbotti

Valmis aloittamaan?

Tarvitsetko seuraavan sukupolven kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun alustan.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.