Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Kotisivut

Haluatko uudistaa kotisivusi?
Lue lisää
1.

Nopeasti

Perusta omat älykkäät kotisivut vaikka heti

2.

Kaikki mobiilisti

Tee kaikki helposti puhelimella

3.

Edullisesti

Markkinoiden edullisimpaan hintaan

Lyhyesti

Mac iPad iPhone
  • Kotisivut
  • Sivustopohjat
  • Artikkelit
  • Mainokset
  • Menu
  • SEO
  • Analytiikka
  • Ajastus
  • Kielet

Alustan edut

Uusi ainutlaatuinen alusta
Uusi ainutlaatuinen alusta

Uusi ainutlaatuinen alustaTarjoamme täysin uudenlaisen alustan kotisivujen julkaisuun. Alustan rakennuksessa on huomioitu vanhemmilla kotisivualustoilla löydetyt puutteet ja pyritty näin parantamaan helppokäyttöisyyttä ja käyttäjän kokemusta.Alusta on mobiilikäyttöinen ja valmiiksi rakennettu hakukone-ystävälliseksi, lisäksi se noudattaa tietotúrvallisuuden ja saavutettavuuden parhaita käytäntöjä. Lisäksi voit kytkeä kotisivuihin valmiita työkaluja kuten: varausjärjestelmä, chatbot, lomake-ohjelmisto, verkko-kauppa, blogi, asiakasportaali ja ryhmätyöalusta.Lue lisää...

Yhteistyön edut
Yhteistyön edut

Yhteistyön edutAlustan toimintamallina on keskittää samanlaisten toimijoiden kotisivut yhteiselle alustalle. Toimijat saavat samanlaisen itsenäisyyden kuin perinteisissä sivustoissa, mutta yhteinen alusta tuo myös hyötyjä, kuten yhteinen löydettävyys ja kävijävirta. Alustan sivuilla vierailevat asiakkaat löytävät helpommin myös toisten alustan käyttäjien sivustot. Lisäksi yhteinen ylläpito kehittää ja rakentaa hyväksi havaittuja työkaluja yhteiseen käyttöön, jolloin alustan käyttäjät saavat jo valmiiksi kehitetyt työkalut aina edullisemmin käyttöönsä.Lue lisää...

Riskittömyys
Riskittömyys

RiskittömyysAlustan käytöstä syntyvät riskit ovat asiakkaalle lähes olemattomat. Tietoturvasta ja oikeudellisista velvollisuuksista huolehditaan keskitetysti. Alustaan rekisteröityminen ja perustyökalujen käyttö on täysin ilmaista. Kotisivujen tilaus maksaa vain, jos asiakas on tyytyväinen.Lue lisää...

Ominaisuudet

Sivustopohjat
Sivustopohjat

SivustopohjatKaikilla kotisivuilla on oma sivustopohja, jossa määritetään ulkoasu. Sivustopohjia voi itse hallita ja rakentaa useita tarvittaessa useita. Sivustoille voi lisätä omia mainoksia ja upottaa valmiin sijaintikartan. Kaikilla sivuilla toimii menu ja ennakoiva haku, joka hakee sivuston artikkelit käyttäjän kirjoittaessa ensimmäisen kirjaimen.

Ajastettavat artikkelit
Ajastettavat artikkelit

Ajastettavat artikkelitKotisivuille lisätään artikkeleita, joihin käyttäjä voi itse vaihtaa näyttökuvan, otsikon ja tekstit. Artikkeleihin voi sisällyttää useita tiedostoja ja palstoja sekä ne voidaan ajastaa ja tarvittaessa piilottaa. Artikkeliin voi upottaa myös lisänavigaation ja/tai upottaa muita alustan työkaluja.

Sosiaalisen median toiminnot
Sosiaalisen median toiminnot

Sosiaalisen median toiminnotKaikilla sivustoilla on mahdollista ottaa käyttöön: kommentointi, tykkäykset ja suosikki -ominaisuudet. Sivut voi jakaa Facebookiin ja sivuston kävijämääriä sekä tykkäyksiä voi tarkastella sivuston omassa analytiikka-osiossaan.

Kuinka edetä?

1. Rakenna itse omat kotisivut

Rakenna itse täysin uudenlaiset vuorovaikutteiset kotisivut Jimixmedia-kehitysalustalle. Et tarvitse koodaustaitoja ja voit aloittaa sivujen rakennuksen heti. Kirjaudu palveluun ja aloita rakentaminen heti. Sinua auttaa niin ohjepankkimme kuin tekninen tukemme.

2. Anna meidän auttaa

Tee tilaus ja rakennamme kotisivut sinulle valmiiksi. Palveluun kuuluu graafinen suunnittelu ja tekninen tuki. Voit itse suunnitella väri- ja kuvamaailman, jonka luomme valmiiksi. Palvelun tilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Voit arvioida valmiit sivut ja päättää tämän jälkeen haluatko pitää sivut. Vasta tämän jälkeen hyväksyvä vastaus on ostopäätös.

Rakenna itse

Lisenssi

4.95 kk
Anna meidän auttaa

Kotisivut

149.95 Alkaen
Sivujen ominaisuudet Sivustopohjat Tietoa meistä Hinnasto Turvallisuus
Viimeksi päivitetyt

Referenssejä

Tarvitsetko uudet kotisivut? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata uudet kotisivut.
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.

Uusi Viesti