Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
    
 1. File3

  Voit rakentaa yhdellä napin painalluksella omat mobiilikäyttöiset sivustot. Sivut ovat valmiiksi SEO-optimoidut ja ne sisältävät valmiina analytiikka ominaisuudet. Voit lisäksi lisätä käyttöön myös Google Analytics -seurannan. Voit lisätä mm. kuvia, videoita, ikoneja ja kokonaisia tiedostogallerioita. Sivuilla toimii aina sivustokohtainen hakupalvelu ja voit käyttää samankaltaisen sivujen näyttöä.

  File1

  Järjestelmään on saatavana valmiita ulkoasu-pohjia, jotka saat käyttöön napin painalluksella. Voit myös itse rakentaa omia ulkoasuja ja/tai vaihtaa teemaa koska vain.

  File5

  Sivut toimivat moderneilla mobiililaitteilla myös offline-tilassa. Sivujen julkaisuihin voi lisätä mm. sosiaalisen median jakotoiminnot sekä lomake-, verkkokauppa- ja varausjärjestelmäominaisuudet. Voit käyttää sijainninjaossa integroitua Google Maps -palvelua. Julkaisuihin voi lisätä mm. kommentointi- tai tykkäysominaisuuden ja tiedostoja voi arvioida tähtiarvostelulla.

  File4

  Kaikki julkaisut voidaan ajastaa ja järjestelmään on mahdollistaa rakentaa omia customoituja web-sisältöjä. Koko järjestelmä ja tekninen tuki on saatavana suomenkielisenä.

  Järjestelmä sisältää valmiina ilmaisen kuva- ja ikonipankin.

  332 | 27.07.2018
Voit olla kiinnostunut myös näistä
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.