Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
    
  1. Ravinto- ja hyvinvointiasioita seuraavat ovat mitä luultavimmin törmänneet aiheeseen: ketogeeninen ruokavalio. Ketogeeninen ruokavalio on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana todella räjähdysmäisesti. Suosion odotetaan kasvavan entisestään myös tulevaisuudessa.

     

    Ketogeenisistä aiheista kirjoitetaan niin puolesta kuin vastaan. Erilaisten kirjojen ja muiden julkaisujen määrä on jo todella mittava. Internetistä löytyy ketoaiheisia verkkokursseja sekä ravintolisiä tukemaan ketogeenistä ruokavaliota. Ulkomailla on jo ravintoloita, joiden menu on täysin ketogeeninen. Samalla monet julkisuudenhenkilöt vannovat dieetin nimiin. Ketogeenisen ruokavalion on huomattu oleva tehokas tapa karsia kiloja ja tästä aiheesta lähes kaikki osapuolet ovat samaa mieltä. Alunperin ketogeenista ruokavaliota on hyödynnetty vuodesta 1920-lähtien tukemaan epilepsian, syövän ja diabeteksen hoitoa mainitakseni muutamia.

    1    
    596 | 12.04.2019
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.