FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Tuotteet Hinnasto Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."
Palvelussanne on asiakasportaali. Mitä ominaisuuksia se sisältää?
Asiakkaat voivat rekisteröityvät kyseisen sivuston asiakkaiksi. He pääsevät tykkäämään ja kommentoimaan sivujen julkaisuja. Heille avautuu oma näkymä, jossa he voivat seurata sivuston julkaisuja.
Tahdon perustaa blogin sivuilleni. Mitä ominaisuuksia siinä on mahdollista?
Voit lisätä blogiisi artikkeleita, joissa on tekstiä, kuvia tai videoita. Toiset käyttäjät voivat kommentoida ja tykätä julkaisuistasi. Voit liittää myös lomakkeita tai tiedostogallerioita.
Kuulin, että alustallanne voi tehdä ryhmien keskustelualueita. Minkälaisia mahdollisuuksia ominaisuus tarjoaa?
Voit perustaa omia ryhmäkeskusteluita ja ryhmän jäsenet voivat keskustella, kommentoida ja jakaa tiedostoja keskenään. Ryhmän voi upottaa myös julkisille sivuilla. Ryhmää voi käyttää oikeuksien antoon ja ryhmässä on käytössä myös yhteinen kalenteri.
Kuinka voin seurata sivujen kävijämääriä?
Alustalla on suoraan sivustokohtaiset analytiikka toiminnot, joiden kautta näet sivujen katselumäärät, tykkäykset ja suosikit. Voit myös lisätä Google Analytics-tilin tarkempaan seurantaa varten.
Voiko sivustollani olla useita käyttäjiä?
Kyllä, sinun kannattaa tilata yksi webmaster-tunnus ja voit tämän jälkeen kutsua lisaa ylläpitäjiä tämän yhden tilin alle.
Löytääkö hakukoneet sivustostoni Jimixmedia-alustalta?
Kyllä löytää. Sivut ovat suoraan hakukoneoptimoidut. Kannattaa kuitenkin huomioida, että hakukoneilla kestää aina aikansa löytää uusia sivustoja.
Voinko tehdä monikieliset sivut Jimixmedia-alustalla?
Kyllä, alustan oletuskielinä on suomi ja englanti.
Kuinka maksan alustan käyttälisenssin?
Jollet ole vielä rekisteröitynyt, niin te se ensin. Kirjaudu sisään ja etsi kohta: Lisenssi. Täytä laskutustiedot ja tilaa lisenssi laskulle tai maksa suoraan verkkokaupan kautta.
Kuuluuko palveluun oma domain-nimi?
Ei kuulu. Oman domainin voi itse hankkia miltä tahansa domaineja myyvältä taholta. Halutessasi voimme kuitenkin ohjata domainin viemään alustalle tehtyyn sivustoon.
Maksaako palvelun käyttö?
Kyllä ja ei. Kotisivuston ylläpitoon tarvitaan aina yksi lisenssi, joka maksetaan yleensä vuosittain. Kotisivuille voi kuitenkin liittää myös ilmaiseksi käyttäjiä/ylläpitäjiä.
Total (10)
© Ohjekeskus - App v.0.8  
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja