Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Menestys uuden alustan avulla

Menestyäkseen digitaalisessa markkkinoinnissa tulee yrityksen nykyisin tehdä markkinointiaan monen eri kanavan kautta. Viesti tulee jalostaa jokaiseen eri kanavaan sopivaksi. Oman persoonan ja asiantuntijuuden tuominen ovat korostuneita viimeaikaisessa markkinoinnissa. Tämä johtuu siitä, että toista ihmistä uskotaan enemmän kuin organisaatiota. Jotta markkinointi herättää asiakkaan huomion on siinä otettava johonkin asiaan kantaa (esim. tuotava esiin mielipide tai yrityksen arvot).

Suomalaisten mediaan keskimäärin päivässä käyttämä aika on n. 375 minuuttia. Tästä ajasta lähes puolet menee nykyisin jo Internetin käyttöön ja määrä on yhä kasvava. Mobiililaitteiden käyttö on jo lähes yhtä suurta kuin tietokoneiden. Loput mediaan käytetystä ajasta menevät pääosin TV:n katseluun ja radion kuunteluun.

Moderni liiketoiminta tarvitsee edelleen kotisivut jonne keskittää markkinointinsa kohteet kuten palvelunsa. Kotisivut ovatkin nykyisin myös paljon enemmän kuin vain "staattinen näyteikkuna". Jimixmedia-ohjelmistopalvelu vastaa kasvaneeseen tarpeeseen. Palvelu keskittää käytetyimpiä erikoistyökaluja kotisivujen jatkoksi.

Jimixmedia mullistaa kotisivujen palvelutarjonnan - saat täysin ilmaiseksi omaan käyttöösi mm. seuraavat työkalut:

  • Varausjärjestelmä
  • Asiakasportaali
  • Uutiskirje-ohjelmisto
  • Lomake-ohjelmisto
  • Chat-palvelu

Aloita ilmainen käyttö

Katseltu: 154 | Luotu: 03.11.2019
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.