Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Mikä on Jimixmedia?

Jimixmedia on kotisivujen rakennusalusta, jonka kotisivuille voi lisätä myös lomakkeita, varausjärjestelmän, chatin tai esimerkiksi verkkokaupan. Voit kerätä asiakastietoja ja perustaa heille oman asiakasportaalin tai oman keskusteluryhmän. Voit pitää yhteyttä asiakkaisiin lähettämällä uutiskirjeitä.


Järjestelmän vahvuutena on helppo mobiilikäytettävyys sekä kotisivupalvelujen modernit erikoismoduulit, jotka on suunniteltu tukemaan sivustopalvelujen eri vaiheita. Käyttöliittymän käyttäjäystävällisyys on kuin mobiiliapseissa, mutta ei vaadi käyttäjiltä erillisiä asennuksia. Kotisivut ovat hakukoneoptimoidut, noudattavat semanttisen webin standardeja ja saavutettavuussuosituksia. Ohjelmistoalusta noudattaa EU:n tietosuoja-asetuksia (GDPR).

Rakennamme kotisivut sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain huolehtia sivujen päivityksestä. Voit lisätä sivuille myös muita ylläpitäjiä maksutta. 

Katseltu: 316 | Luotu: 11.09.2020
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.