You browser don't support javascript at the moment. Javascript is neccessary at this pages.

Kotisivut yritykselle?

Tarvitsetko mobiilissa toimivat kotisivut? Haluatko lisätä kävijämääräsi? Onko sinulla monta kallista järjestelmää liiketoimintasi pyörittämiseen? Entäpä, jos olisikin vain yksi edullinen?


Yritystoiminnan menestykselliseen pyörittämiseen ei riitä pelkät sosiaalisen median-sivut. Yritys tarvitsee lisäksi myös kotisivupalvelut, jonne voidaan keskittää asiakaspalvelun keskeiset elementit.


Jimixmedia -portaalissa saat yrityksellesi kotisivut, Intranetin, asiakasportaalin, verkkokaupan, CRM:n sekä tiketti- ja varausjärjestelmän. Saat muista kotisivupalveluista poiketen kaikki palvelut valmiiksi yhteen integroituna. Sivujen päivittäminen tapahtuu yhtä helposti ja nopeasti kuten Facebook-statuksen lisäys... kirjoitat vain mitä haluat sanoa tai jaat vaikka kuvan puhelimeltasi. Voit myös pyytää aina myös apua järjestelmän tekniseltä tuelta.


Keskitetyt web-sivut yhdessä muiden pienyritysten kanssa kanssa mahdollistavat entistä suuremman näkyvyyden ja lisää kävijöitä. Ohjelmisto on valmiiksi optimoitu hakokoneita varten ja integroitu suurimpien sosiaalisen median palvelujen kanssa.


Ominaisuuksia esitellään tarkemmin täällä.
Esimerkkisivustoja pääset katselemaan täältä.


Avajaistarjous: ilmainen Demo - Jos et halua tehdä sivuja itse

Voit tilata ilmaiseksi valmiin demo-sivuston meiltä. Kerro sivujen tarkoituksesta ja kuvaile haluamasi sivuston toimintoja sekä ulkoasua. Teemme sinulle demon 5 arkipäivän sisällä. Demo ei sido sinua vielä mihinkään. Jos olet tyytyväinen, niin saat sivuston käyttöösi reksiteröitymällä asiakkaaksi hintaan 49,00 eur. Pyydä meiltä demo oheisella lomakkeella tai rekisteröidy vieraaksi jutellaksesi lisää... Avajaistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

 

Pyydä ilmainen demo
First name: *
Last name: *
Email: *
Sivujen tarkoitus: *
Tarvitsemani toiminnot: *
Ulkoasun värimaailma: *
Tarvitsen palautelomakkeen:
Tarvitsen yhteystietosivun:
Esimerkkisivu (esim. linkki vastaavanlaiselle sivustolle) tai muuta mitä haluat kertoa?:
Tarvitsen varausjärjestelmän:
Tarvitsetko sivustolle oman domainin tai vanhan siirron? Kuvaile tarvetta:

Register administrator

Jimix Media
jarto.tanskanen(at)uef.fi
0503508431
Karsikonkatu 1 B10
80260
Joensuu

Privacy policy

Tietoja säilytetään palvelimella käsittelyyn tarvittavan ajan. Tämän jälkeen tiedot poistetaan pysyvästi. Tietoja ei käytetä markkinointiin tai jaeta kolmansille puolille. Tiedot näkevät vain erikseen määritetyt henkilöt, joiden tulee päästä käsittelemään tietoja. Tietojen käsittelyistä jää palvelimelle ylös lokitiedot.    Security
Keyword: #jartotanskanen #it #web | Views: 167 | Created: 07.05.2018
You might interested also
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.